Сълчево лято със Cien Sun на Lidl ☼

август 14, 2014 Maia Georgieva 2 Comments

                                                                              Последните няколко пъти, когато ходя на плаж, използвам продуктите Cien на Lidl. Стелажът им в магазина изглежда доста примамливо. Опитах 3 продукта - плажно мляко, слънцезащитен спрей и балсам за след слънце. 

И трите продукта определено са много добри, лесно се откриват във всеки LIDL магазин и са на доста приемлива цена. 


Слънцезащитният спрей Cien Sun с фактор 20 ми е любимият продукт от трите, които изпробвах. Опаковката е много лятна и точно в такава опаковка си представям, че трябва да бъдат предлагани всички спрейчета за плаж. Лека, жълта, прозрачна, с помпичка. Течността не е мазна и бързо се абсорбира. Когато го приложа върху кожата си, усещам лек охлаждащ ефект. Не прави бели петна при впръскване. Освен, че бързо се поема от кожата и не оставя бели и мазни следи, много ми хареса и ароматът. Сякащ ухае на лек нежен парфюм. Тотално ме плени! Не оставя петна по дрехите (изпробвано! бях се напръскала обилно и точно в този момент останалите решиха, че трябва да си тръгваме; облякох роклята набързо, но нямаше проблем). Така, че ако скоро мислите да си вземате нов слънцезащитен продукт, ви го препоръчвам с две ръце и два крака (раменцата, коремчето и гърбът също са доволни ;). Обсебена съм от този спрей и ако продължавам да го използвам така скорострелно, скоро май няма да остане нищо в шишенцето.






Плажното мляко Cien Sun е с фактор 30. Има хидратиращ ефект, съдържа витамин Е. Има млечно бял цвят. Предпазва отлично кожата и ако сте много бели и искате да се предпазите от изгаряне е точно за вас. И спреят и плажното мляко са водоустойчиви и не е нужно да се нанасят отново и отново след излизане от водата. 
 И така, последният продукт е за след плаж. Балсам за след слънце Cien Sun 250 мл. В синьо-оранжева опаковка с винт. Пише, че е хидратиращ, охлажда и омекотява кожата. Също така, че попива бързо и успокоява кожата. Консистенцията не е твърда, сякаш е някак по-водна. Може би на това се дължи и уникалния охладащ ефект, който усещам, след като се намажа. Попива уникално бързо и въпреки че балсамът има бял цвят, нанесен на кожата се разнася и попива дори и без да са нужни много много втривания. Попива буквално за секунди. Оставя кожата много мека и нежна, добре хидратирана. Не мога да не споделя нещо и за аромата. Изключително нежен и хубав!



 Кой от продуктите ви харесва най-много на вас?

И докато си плажувах най-спокойно един следобед на един приятен и красив плаж, заснех кратка фотосесия на продуктите :) Бях в екстаз :)








XOX,
Бу

2 коментара:

  1. Здравей, Pisi Mechka!
    Цените са: слънцезащитно мляко SPF 30 - 8,99 лв., слънцезащитен спрей SPF 20 - 8,99лв., балсам за след слънце - 4,99лв. :)

    ОтговорИзтриване