И нещо против комари - SUMMER LINE ROLL ON и SUMMERLINE POCKET

октомври 23, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Лятото свърши, а с него и хубавите горещи дни. Останаха само готините морски спомени. Е, ще ги помним още дъъълго, чак до другото лято! От сега съм се запасила с няколко продукта за следващия сезон. Те са на  "Premium Health Products" ltd. и са кремчета, които предпазват от ухапване на комари и всякакви насекоми. Кой обича комарите?! Не и аз! Спомням си, че в началото на лятото при всяка разходка из морската градина или чакане на спирка късно вечер (това няма да го забравя! след едно късно кино...) бях нахапана от комари. След това се запасих със всякакви спрейчета, гелчета и лепенки, които ме предпазват от ухапвания. Гледах все да имам в чантата си по едно, за да се намажа. За следващото лятото съм се подготвила от рано със SUMMER LINE ROLL ON и SUMMERLINE POCKET. Ухаят много приятно и се надявам да се справят в борбата с вредителите! :) 
SUMMERLINE POCKET
Хидратиращ защитен крем със специфичен състав, който спомага за отблъскването на насекомите.
 Изключително приятен аромат благодарение на съчетанието на естествени етерични масла citronella, eycalyptus, basilic и geranium. Алое вера пази кожата хидратирана давайки и усещане за свежест.
Употреба: подходящо и за деца. При кърмачета, под една година се нанася върху дрешките. ( 5 мл, 30 мл). Всяка дозичка е по 1 лев. Много, практична и удобна за носене в дамската чанта, за да бъде навсякъде с теб! Всяка доза е достатъчна за едно обилно намазване.
SUMMER LINE ROLL ON
Хидратиращ лосион рол – он за летния сезон. Дава естествена защита и репелентно действие благодарение на етеричните масла eycalyptus и basilic със характерен аромат на citronella.  Като добавим и пантенолът, резултата е хидратирана и защитена кожа за няколко часа. Подходящ за възрастни и деца. 
УПОТРЕБА: нанасяте малко количество с леки движения на непокритите места на тялото. Избягвайте контактът с очите, устните и отворени рани. Пазете далече от деца. ВЪНШНА УПОТРЕБА. ( 50 ml ) Струва 15 лева. 


0 коментара: