'Premium Health Products' ltd - продукти уникати! PREMIUM Spray Body Lotion - the BEST of the BEST!

октомври 18, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

„Premium Health Products“ е млада фирма на българския пазар. Предлага Лайфстайл медицинска козметика и хранителни добавки, натурални с хипоалергични съставки, изработени и произведени от подбрани гръцки производители.
Висококачествените козметични продукти са с прозрачни етикети - лепенки BRAILLE на Български език, специално разработени и проверявани ръчно една по една с цел да се четат от незрящите, а не с ‘декоративна’ функция.
Брайлова азбука се нарича тактилна система за писане и четене, използвана от слепите и слабовиждащите хора по света. Брайлът представлява малки правоъгълни блокове, наречени клетки, съдържащи малки релефни точици. Броят и разположението на тези точици, определя значението на символите.
Първите продукти на нашият пазар с етикети Брайл на български език, залепени върху етикетите ‘на черно’, са вече факт. Фирменият сайт на „Premium Health Products“  е достъпен и за незрящи. Философията на фирмата е да продава  качество на реални цени и да създава емоционална връзка на марката с клиентите си. Богатата гама от продуктово разнообразие задоволява потребностите на всеки член от семейството.
Нашите клиенти са щастливи, усмихнати, притежават признателност, чувствителност и разбиране за живота. Надяваме се скоро, всичките продукти на пазара да се предлагат със етикети Брайл, защото незрящите хора го заслужават.

„Premium Health Products“ съдържа природни вещества в концентриран вид и ни дарява с нежност от главата до петите.




















Преди време ви насочих какво да очаквате в блога. Може би вече с нетърпение очаквате да прочетете и за останалите продукти, които показах тогава.  Време е да ви представя един от продуктите на 'Premium Health Products' ltd. Да, време е, защото е на свършване :) За жалост.... и то само след месец и половина използване. Може би има само едно пръстче на дъното :( Ох, как искам още и ощеее. Продуктът е Premium Body lotion spray 100 ml от серията Premium Body, която включва и Premium Body milk 200 ml (за този продукт очаквайте ссъъъвввсееем скоро ревю).
Какво казват производителите за продукта:
PREMIUM Spray Body Lotion е формула с пантенол, прополис, алантоин, алое вера и калций с успокоително действие,за дълбоко хидратиране и подхранване на кожата. Концентрираната формула спомага подобряването на структурата на кожата и нейната еластичност.Подходящ за ежедневна употреба с 24 часово действие и при зачервявания ожулвания и други леки наранявания на епидермиса.

А какво казвам аз: О-Б-О-Ж-А-В-А-М!!!! Това може би е напълно достатъчно! Да, ама не! :) Искам да ви кажа много неща за този продукт, защото ми стана любим и е може би най-най- продукта на марката! Вече самата марка я свързвам с този спрей - лосион за тяло. Май затова го изпръсках толкова бързо! Опаковката е 100мл. - бяла пластмасова, с помпичка. Напръсквам обииииииилнооо цялото тяло. Продуктът се нанася супер лесно, супер бързо - само се напръскваш навсякъде и разнасяш с няколко движения. Попива моментално, не оставя следи, петна и мазнота, просто съвършено! Не дразни, не щипе, не се пени! Разнася се от раз! А ароооомаатът..................ОООООООООООООО - неустоим е! Толкова специален, толкова специфичен, толкова УАУ! Запазва се много часове върху кожата ми! Тя е ароматизирана, хидратирана и мекичка! Бих казала, че това е едно луксозно издание лосион за тяло! Поздравления за гръцките производители на продукта! Благодарим и на вносителите  - готините хора от Premium Health Products! PREMIUM Spray Body Lotion струва 16 лева :)

Ако желаете да поръчате от сайта на марката или просто да го разгледате:



'Premium Health Products' ltd вече се подвизават и в Аптека АРКУС в София. Заповядайте! 


Аптека Vitafocus в София ви кани да се запознаете с 'Premium Health Products' ltd. Адресът е ул. "Дякон Игнатий" 17 (срещу Френския културен център).

Запознайте се с 'Premium Health Products' ltd в аптека Avocado в София. Намира се на бул. "Патриарх Евтимий" 56. 



*Май се получи много развълнувано ревю, но няма как! Самият продукт е много специален за мен! 

0 коментара: