LYN skincare

октомври 21, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Докато съм в Анталия, споделям с вас за няколко продукта на турския бранд LYN skincare. За първи път пробвам нещо на бранда и определено трябва да ги представя и разкажа повече за тях, защото са чудесни. Реших да опитам шампоан, балсам, измиващ гел и крем за лице.

Много исках да зарадвам косата си с продуктите на бранда. Шампоанът и балсамът са подхранващи и възстановяващи. Без алкохол, парабени и сулфати. Ефективни за изтощена и увредена коса. Съдържанието на амино киселини в шампоана увеличава синтеза на кератин, като придава блясък и жизненост на косата. Има нежна приятна текстура, която прави пухкава пяна. Измива чудесно косата и я оставя здрава, блестяща и жизнена. Балсамът помага за лесното разплитане на косата. С плътна, пухкава текстура, която разпределям по дължините и изчаквам няколко минутки. Прави косата жизнена, блестяща и здрава.

Измивният гел на LYN е подходящ за премахване на грима от очите, устните и лицето. Доста икономичен продукт. Една помпичка от гъстата прозрачна текстура е достатъчна за измиване на лицето. Използвам го вечер след премахване на грима, за да допочистя лицето си. Оставя кожата чиста, свежа, гладка и нежна.

LYN Дневен крем за интензивна хидратация. Дневният крем на LYN овлажнява кожата и поддържа необходимото ниво на хидратация. Кремът е обогатен с хиалуронова киселина, която се абсорбира от кожата и има дълготраен хидратиращ ефект върху нея. Използвам го ежедневно сутрин. Има копринена текстура, която се разнася много приятно по кожата. Оставя страхотно усещане след себе си. Кожата е мека, нежна и хидратирана в дълбочина без да се усеща омазняване. Определено много добър крем.

Ще ги откриете на: https://bonjour.bg/17_lyn

Целувки и до скоро!

0 коментара: