TianDe Био активна добавка Пяолян за коса, кожа и нокти

май 28, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Днес ви разказвам за една моя любима добавка, която приемах в продължение на месец и се отрази чудесно. Това е „Пяолян” - витаминно-минерален и антиоксидантен комплекс, който предпазва кожата, косата и ноктите от преждевременното стареене. Подобрява тяхното състояние и външен вид. Състои се от натурално ефективни съставки с широк спектър на полезни свойства. Спомага за укрепване на косата, подобрява състоянието на кожата и ноктите, забавя процеса на стареене, повишава жизнената енергия, увеличава подхранването на клетките в тялото с кислород, засилва и укрепва защитните сили на организма.
„Пьяолян” в превод от китайски означава красота. Според каноните на китайската медицина, красотата и здравето са силно свързани. Красотата е следствие от здравето на тялото.

Съдържа: екстракт от зелен чай, таурин, витаминен премикс (витамин С, никотинамид, витамин Е, витамин В5, витамин B12, витамин В6, витамин В1, витамин В2, витамин А, фолиева киселина, биотин, витамин D3), Китайски кордицепс, цинков аспартат, selekor-C, микрокристална целулоза.

Пиех по 1 капсула, 1 път на ден по време на хранене. Още с началото на приема видях разлика в състоянието на кожата и ноктите си. Кожата ми стоеше пп свежа, отпочинала, ноктите някак по-твърди, не така чупливи. С времето забелязах разлика и в косата - сякаш стоеше по-жизнена и не капеше толкова много. Определено бих повторила приема след няколко месеца в края на лятото. Чудесен продукт!

Можете да го откриете на: https://tiandegall.bg/

Целувки и до скоро! 

0 коментара: