Dove body wash

ноември 30, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Оууу, даа!
Настъпи истинско ароматно приключение в банята с тези превъзходни нови попълнения! Никога не отказвам още един душ-гел на Dove. Ароматите им са толкова пленяващи. Винаги настъпва голяма дилема точно кой аромат да избера. А сега, когато обичам да влизам, да се сгрявам в банята и да прекарвам още повече време под душа, ми доставят тоолкова голяма доза релакс и спокойствие. Нежно топящи се текстури в допълнение с деликатни аромати, носещи голяма доза лукс в моята баня.
Dove Gentle Exfoliating Body Wash
Душ гел с превъзходна кремообразна гъста консистенция, в която се виждат стини сини ексфолиращи частички. Притежава изключително нежен аромат, който не се запазва върху кожата след баня. Ухае ми на чистота, на свежест. Отнася се прекрасно към кожата и е подходящ за зимните месеци, в които я усешам по-суха. Частичките не се усещат много по време на измиване. Те нежно и вниматело я екфолират.
Този душ гел също има прекрасна кремообразна текстура. Тук липсват екфолиращи частини, но нежния луксозен аромат е абсолютно пристрастяващ. Ще впечатли всички, които обичат леко сладникави аромати. Шам фъстък и магнолия... ммм. Оставя приказен уханен воал след себе си. Забелязала съм, че доста душ гелове на Dove притежават луксозни аромати, като на парфюми. След измиване кожата ми е мека и еластична. Отново прекрасно предложение за зимните месеци.
За накрая оставих пяната за вана с краставичка. Очаквах да ми ухае именно на това, но всъщност ухае свежо, свежо, ама много свежо. Прави мекичка пяна. Също измива кожата без да я пресушава и я оставя мека и нежна на допир. 

Нека обобщим какво ми хареса в душ геловете:
-големите иконимични опаковки, удобни и здрави за използване;
-кремообразната гъста текстура;
-голямото разнообразие от аромати;
-нежните ненатрапващи аромати;
-богатата пяна, която правят;
-достъпни за намиране по магазините и като цена;
-нежни и добре измиващи, непресушаващи кожата.

Усмивки и до скоро! :)

0 коментара: