Propolis от Naturall

януари 17, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Яяя, да видим какво си имаме тук...
Когато си мислиш, че всичко ти е наред, изведнъж се бъгваш и дни наред не можеш да се измъкнеш от леглото. Познато, нали? Злият грипчец е наистина упорит и е добре да се вземем в ръце от рано. На помощ бързо идват някакъв вид добавки/имуностимулатори/витамини и всякакви подобни. Още през декември започнах да пия ето този прополис, който дават като много добър помощник за укрепване и подсилване на организма. Казват, че приемането на прополис е най-древният и изпитан начин, чрез който да се пазим от вируси, простуди, грип и редица други заболявания. До голяма степен успява да увеличи защитната бариера на организма ни. Прочерох още, че днешните медицински проучвания сочат, че употребяващите редовно прополис много по-рядко се разболяват от простуди и придобиват имунитет за вирусите, които най-често ни атакуват.


Марката е Naturall и за първи път пия нещо от нея. Също така за първи път пих прополис под формата на капсулки. До сега съм пробвала единствено клеева тинктура, която се приема разтворена във вода. Тук имаме 100% естествен продукт, добит от пчелните кошери и преминал през процес на пречистване. Парченцата натурален пчелен клей са капсулирани заедно с олио от шафран за максимална защита.


Прополисът съдържа над 150 активни съставки сред които са много витамини (A, B1, B2, B5, B6, C, E). Особено важни са провитамин А (заради ефекта му против стареенето) и В5 (полезен за растежа и доброто състояние на кожата). Съдържа и множество микроелементи, най-вече желязо и цинк, аминокиселини, въглеводороди, алкохоли, дъбилни вещества. Казват, че е естествен имуностимулатор и мощен антибиотик.
Лечебните свойства, които притежава са: имуностимулиращо,тонизиращо и укрепващо организма като цяло, антивирусно, антибактериално, противогъбично, обезболяващо, мощно дезинфектантно, силно антиоксидантно, противотоксично.


В опаковката има 30 меки капсулки. Пие се по една на ден. Приемът му е лесен, защото не е нужно да се разтваря във вода, а се пие директно. Наред с останалите витамини - А, Е, C, рибено масло, които пия редовно, взимах и прополиса. Разбира се, случваше се да забравя и пропусна дневната доза, но все пак бързо се видя дъното на опаковката. Единственият минус за мен е, че сякаш ми се искаше да са повече капсулки, но нищо. Препоръчвам с две ръце, защото никога не е излишно да се застраховаме, преди грипа да ни е връхлетял. Чувала съм, а и прочетох супер добри отзиви за прополиса като цяло. Радвам се, че опитах нещо ново и добро за здравето си. Със сигурност ще повторя. Цената му е 21.90 лв. например от тук - клик.
 Ще се радвам да споделите и вашия опит за подобен тип имуностимулатори :)

0 коментара: