Klorane 24h Moisturizing body milk

октомври 23, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Как сте днес в тази така слънчева, топла и уютна есенна неделя?
Въпреки че вече сме прикрили останалия лек кафеникав тен, придобит от жарките летни слънчеви лъчи с топли дрехи, не трява да униваме. Това, че кожата ни не е на показ, не трябва да ни кара тотално да пренебрегваме грижите за нея. Разбира се, всеки иска да има от мека по-мека кожа. Видях млякото за тяло на Klorane върху рафтчето и се сетих, че не съм ви споменала за него тук. Разнасях го цяло лято нагоре-надолу. Все още е живо, наполовина пълно и с леко омърляна опаковка. 

24 h Moisturizing body milk е подходящо за суха и чувствителна кожа. Съдържа екстракт от пъпки от топола. Притежава защитни и освежаващи свойства, като трайно хидратира сухата и чувствителна кожа.
Текстурата му е доста течна, млечна, с едва усещащ се аромат. Въпреки плътния си бял цвят, се разнася с няколко движения и не оставя видими следи. Трябва да се изчака малкичко, за да попие напълно. Попива хубаво върху кожата и не я оставя мазна, а ми създаваше много деликатно чувство. Обичах да го нанасям дори и в жегите, без да ме караше да се чувствам дискомфортно. Усещането след нанасяне е за отлично хидратирана, мекичка, нежна и свежа кожа. 

Потърсете го в аптеките. Ще го откриете на цена между 20-25 лв.

Хайде, весело! :)

0 коментара: