Oriflame Feminelle Protecting Intimate Wash

април 06, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Hello!
В близките няколко дена ще се постарая да бъда малко по-активна тук. Така че можете да проверявате по-често за новинки в блога и наистина ще ги откривате :) Превърнала съм се в такъв ленивец, че не е истина. Пролетна умора? По-топло време? И аз не знам на какво се дължи. Тъй като ми се отвориха няколко free days, се надявам да си почина достатъчно, за да изляза от lazy формата си. Надявам се най-после да заменя нищо-правенето-си с малко по-ползотворна дейност. :)
Днес ще ви покажа интимния гел, който използвам в момента. Той е на Oriflame и е първият техен интимен гел, който използвам. Подходящ е за ежедневна употреба. Съдържа екстракт от алое вера и млечна киселина. Помага за поддържането на рН-баланс в интимната област. Формулата е без сапун и с хипоалергенен аромат. 

Състав:
Тубичката е 300 мл. Използвам по една-две помпички за измиване. Нужно е много малко количество за ефективно почистване. 
Нямам забележки за консистенцията. Прозрачен, със средна гъстота. Като цяло съм използвала много по-течни интимни гелове, но този си ми е ок и не е разводнен. Харесва ми това, че няма аромат. При разтриване и контакт с водата се разпенва много, много леко. Нежен и деликатен, измиващ добре. Досега не съм имала усещане за сърбеж, парене или подобно неприятно дискомфортно усещане. Единственият недостатък според мен е голямата туба, която ще бъде трудна за пренасяне, ако трябва да пътувам някъде. Помпичката позволява да се заключи със завъртане на off/on, но все пак идва малко обемист. Мисля, че по-компактни за път ще са освежаващият интимен дезодорант Feminelle или освежаващите интимни кърпички Feminelle.
Има го в почти всеки каталог на Oriflame. Цената му е 12.90 лв. Често е намален и можете да го грабнете само за около 7.90 лв. Разбира се това не е единственият вид, който предлагат. Другите са: деликатен интимен гел с екстракт от магнолия и успокояващ интимен гел с витамини & екстракт от божур. 

Smiles :)

0 коментара: