Echos Line Seliar Argan Fluid & Shampoo

ноември 07, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Хейй, тази публикация стоеше в "чернови" доста дълго време и най-сетне реших да я завърша и публикувам. Продуктите, за които ще говоря са Echos Line и по пинцип се водят професионални. Фризьорските салони работят с тях. Италиански са, доста популярни и тук. Не знам колко от вас са ги опитвали и ще ми е интересно, ако споделите вашия опит с продуктите на Echos Line. Сестра ми в момента се боядисва с техни бои и е много доволна от резултатите. А шампоана и кристалите за коса ми бяха подарък от нея за миналата Коледа. Всъщност бяха част от подаръка ми :) Те са от серията с арганово масло "Seliar". Съдържат още ленено семе и копринени протеини. С шампоана приключих септември месец, а от кристалите имам още доста. И двата продукта са в доста големи разфасовки и са много икономични. От сестра ми знам, че и като цени също са достъпни.

Echos Line Seliar Argan Fluid




Това е масло за коса. Опаковката е стъклена и тъмна. Така се предпазва продукта от вредните външни влияния и остава непроменен. За почти годината, в която го имам съм изразходвала едва два-три пръста от бутилката, при това го използвам доста често.  Има периоди, в които използвам други кристали по продължително време, после отново се връщам на тези. Изключително икономичен и ще ми е трудно да изразходя опаковката от 150 мл. Като текстура маслото е доста гъсто, с много хубав наситен аромат и светло кафяв цвят. Няма помпичка и докато изсипвам от маслото от бутилката, то бавно се стели в дланта ми на тънка струйка. Използвам го като грижа след баня и го нанасям на влажна коса. Концентрирам върху крайчетата, леко нанасям и по дължините. Ароматът се запазва за кратко и върху косата. Прави я копринена и блестяща. Заглажда я добре и крайчетата изглеждат супер! Някак сякаш укрепва самата коса и я прави по-здрава. 


 Echos Line Seliar Argan Shampoo



Подхранващият шампоан от серията с арганово масло е подходящ за чувствителни, третирани, непокорни и безжизнени коси. Опаковката е 1000 мл. Предлага се с капачка, но при закупуване ти дават и помпичка, която слагаш на шишето, за да стане по-удобно за използване. Много обичах да си помпя шампоана на воля. До края помпичката си работеше безотказно. Виждате, че опаковката вече е доста издрадала, ама все пак стоя толкова дълго време в банята, че няма как иначе. Консистенията е със средна гъстота, светло кафяв цвят. Ароматът му, също като на маслото, много ми харесваше и цялата баня замирисваше на него. Харесвам подобни големи разфасовки, защото не се скъпя при използване и го нанасям на поразия направо със шепите. Правеше уникално голяма и мека пяна. Доволна съм от начина, по който измиваше косата ми и бих го използвала отново. Все пак сестра ми реши да разнообрази и наскоро закупи нов шампоан на Echos Line. Този път това е S2 хидратиращ  шампоан. Богат е на млечни и житни протеини, които подхранват и придават мекота. Идеален за суха и чуплива коса като спомага лесното разресване. Още не съм го пробвала, само мога да кажа, че мирише уникално сладко -  на нещо като смесица от бисквитки, шоколад и маршмелоу. :)
За сега толкова от мен за Echos Line. Благодаря на сестрото, че покрай нея успях да ги използвам :)
Хубав уикенд! :)

0 коментара: