Балсам за краищата на косата Casyopea "POLY'S GARDEN"

юли 03, 2015 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Преди около месец започнах да използвам този ултра сладък продукт на Casyopea. Той е от серията им "Poly's Garden". Веднага ме грабна мъничкото, сладичко бурканче (15 мл.), което се грижи усърдно за моите краища на косата. Това всъщност е регенериращ, хидратиращ и подхранващ  балсам, който предпазва от накъсване и цъфтеж. Подходящ е за всеки тип коса. 
Прочетох, че в състава му влизат само растителни масла - масла от ший, жожоба, тиквени семки и екстракт от розмарин Няма химия, парабени и оцветители. Welcome the Nature!




 В стъкленото бурканче балсамът изглежда и седи по-твърд, отколкото всъщност е. При загребване се разтапя между пръстите ми. На цвят е зеленикав и когато го разтрия става прозрачен. Ухае невероятно - на "истинско", на тревички, билки, доста ментово.

Нанасям балсама след баня на още влажна коса. Взимам продукт и го разтривам между пръстите си, след което го нанасям по дължините до крайчетата на косата си. След това сресвам косата си, за да разпределя балсама по-равномерно. Разнася се чуден аромат на билки. Сякаш розмаринът се усеща най-силно. Този аромат се запазва и на косата ми, като след време се губи. Крайчетата стоят леко по-пригладени и обемни от обикновеното. Балсамът им дава доза плътност and better looking. Можете да го намерите на щандовете на или он-лайн. В момента е намален от 23.50 лв. на 21.86 лв.
Усмихнете се! :) Петък е! :)
Желая Ви прекрасен уикенд!

0 коментара: