Среща с 3PAS

март 15, 2014 Maia Georgieva 0 Comments






Здравейте! Дали сте чували за френската козметика 3PAS? 
3PAS означава 3 стъпки към мечтите. Знаменита френска поговорка гласи: „Трудна е само първата крачка”. Едва когато направим тази първа крачка, започваме да вярваме в себе си, променяме собствената си съдба, и се приближаваме към целта си.
В превод от френски, 3PAS означава „3 стъпки”. Числото има особено сакрално значение и означава активност, целеустременост, всеотдайност, решителност, ентусиазъм, смелост и настойчивост. Имено тези качества са необходими за постигане на всяка поставена цел. Движението напред е същността на самия живот. Достатъчни са само 3 малки стъпки, за да се постигне много. 
Аз имах възможността да опитам четири продукта. Първото ми впечатение е много добро, въпреки че от малките кутийки трудно може да се види пълния ефект от продукта. Със сигурност ще си взема лосиона за тяло в пълния му вариант. Гъста и богата текстура с много хубав траен аромат, който се запазва върху тялото.

Успокояващ лосион за тяло, 100 мл

Кралски комфорт и хармония на тялото

Идеално средство, което подхранва и предпазва кожата. Лосионът е лек и приятен за нанасяне, бързо попива, като оставя усещане за свежест и комфорт. Лосионът се препоръчва за ежедневна употреба след къпане, както и за възпалена кожа, след епилация и депилация.
Начин на употреба: нанесете върху почистена и подсушена кожа на тялото и втрийте с леки масажиращи движения до пълно попиване. Препоръчва се за ежедневна употреба след къпане, както и за грижа за раздразнена кожа след епилация или депилация.


http://3pas-group.com/

0 коментара: