Soap shop масло за тяло с ягоди

февруари 12, 2014 Maia Georgieva 6 Comments


















Здравейте, сладки!
Наскоро съвсем случайно попаднах на един он-лайн магазин, който предлага много готини и изцяло натурални продукти - http://www.natureshopbg.com/. След като се зачетох и започнах да разглеждам по-обстойно разбрах, че има само натурални и био продукти, както и някои храни. Марките са няколко - български и вносни. След кратко разглеждане погледът ми се спря на английската марка Soap shop. Всички продукти изглеждат много примамливо. Те са био и натурални. Всички са без парабени, без петролни съставки, без токсични пенители. 
Как да не опита човек! Вече съм горда притежателка на два продукта! Пристигат с куриер след два-три дни в красива опаковка с надпис. Всеки продукт е по отделно опакован в торбичка. Много ми хареса самото поднасяне на продуктите както и бързината на доставката. Днес ще ви покажа единия продукт, а до утре ще ви държа в напрежение за следващия. Темата е една - сочни ягоди! А на фокус днес - масло за тяло с ягоди. Знам, че ще ви заинтригувам! Опаковката е изчистена здрава пластмасова кутийка с интересно описание на продукта по нея. Обожавам такива опаковки с думи за това какво се крие вътре. Толкова е сладко! Още с отварянето на капака се разнесе страхотния аромат на ягоди. 250 мл. вълшебство! Ароматът е божествен, не е натрапчив, не е химичен. Типични сочни сладки ягоди! В първия момент си казах: "Ха, ама това май е за ядене!". Точно такъв аромат мога да душа цяяял ден! Маслото има приятна  лека текстура. Не е течно, а трябва да си отгребеш, за да вземеш от кутийката. Нежно попива в кожата. Оставя я нежна, мека и ооооооо, колко ягодова! Не случайно е Best Seller в сайта в момента. Харесват ми: опаковката, аромата, нежното и меко докосване и най-вече - натуралните съставки!

Описанието на маслото в сайта:

Без парабени и синтетични съставки. Изключително наситено и богато. Силно хидратиращо и подхранващо. За кожа, която има нужда от енергия и блясък. С пленяващ вкусен аромат на ягоди. С масло от ягодови семки. Почувствайте се вкусни и секси! Придава меко и приятно усещане. Антиоксидиращо поддържа кожата млада и стегната.

100% натурално масло за тяло с ягоди. Английска натурална козметика от Soap Shop

Можете да поръчате на този адрес. В момента маслото е много намалено и струва 14, 20 лв. По принцип е 22, 89 лева. 
Имате и още една чудесна възможност. Можете да използвате специален купон за отстъпка в размер на 10 %. При поръчка напишете код 0066 (пише се при финализиране на поръчката). Купонът важи в рамките на един месец и е за продукти, които не са на промоция.
Надявам се да съм Ви била поне малко полезна!
Целувки!

6 коментара:

  1. Изглежда много добре това масло. Относно състава, пфеноксиетанола и гликола изобщо не са натурални, да не говорим, че съдържа оцветител и парфюм, които не e ясно от какво са направени, ама айде :D

    ОтговорИзтриване
  2. Дори в някой БИО продукти има оцветители и някакво количество консервант. Има официална таблица с разрешени оцветители и някой консерванти и количество което е разрешено. Някой от тортите в близката сладкарница също са с оцветители. Таблицата спокойно може да се намери в РЗИ. Био продуктите трябва да са с 90% мисля био съставки, останалите 10 са за разрешени от закона добавки. Натуралните трябва да са с 80%. Иначе трябва да си бъркаме у нас , защото едва ли ще издържат и семдица. Този цвят специално се ползва и при торти и при бомбички за баня. Една от най - големите компании за натурална козметика в шатите LUSH също го ползва. Все пак хората искат нещо като се купува то да има вид ама айде :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тва за цвета и LUSH го знам защото им ползвам нещата, така че съм убедена. А за таблицата го знам, защото с моя приятелка искахме да правим преди козметика (което се оказа не лесна работа). Освен това се оказа единсвения доста сериозно контролиран отдел в РЗИ за може би наш не добър късмет (понеже ни затрупаха с изисквания). Има ли една козметика вода, може да развие бактерии и гъбички за по - малко от седмица. Ако няма нещо, което да пази (консервант или дезинфектант). Бъркала съм знам от опит.

    ОтговорИзтриване
  4. Мерси, Деа, че толкова добре си обяснила всичко! Аз също смятам, че съставките на продукта са добри :)

    ОтговорИзтриване
  5. Изглежда вкуснооооо :) Остава ли траен ягодов аромат на кожата?

    ОтговорИзтриване
  6. Да, остава и то за доста дълго. Ароматът не е натрапчив, а много лек и приятен :)

    ОтговорИзтриване