Aquatherm Skeyndor - истински живот за кожата

ноември 12, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

На скоро имах възможността да опитам продуктите на Skeyndor от линията Aquatherm. Толкова са хубави, че бързам на мига да споделя това, което открих. Продуктите са испански. Предназначени са както за  професионална, така и за домашна употреба. Според мен ще отговорят на изискванията и на най-претенциозния клиент. Skeyndor са отличени много пъти  за иновативните вещества и техники в направата на продуктите, днес със Скейндор работят едни от най-реномираните вериги хотели и спа центрове. Сред тях са Шератон, Кемпински Зографски и т.н.  Днес ще ви представя три продукта Skeyndor от линията Aquatherm. Те съдържат термална вода и са предназначени за чувствителна кожа.

Първият продукт е балансиращият нежен крем Re-balancing gentle cream FI. 
Хидратиращ крем за комбинирана и мазна кожа. Балансиращият му състав допринася за постепенното нормализиране на чувствителната кожа, като я прави по-устойчива на външни влияния. Кремът е с плътна бяла текстура, която ухае на стил и класа. Намазвайки се с крема, кожата ми става буквално божествена. Хидратирана е отлично, без да чувствам тежест или маска от нанесения крем, толкова лек и приятен е! Влюбих се в аромата и действието му!!!


Следващият продукт е Tinted defence cream SPF15 - Предпазващ фон дьо тен SPF 15
Фон дьо тен за чувствителна кожа склонна към зачервявания или раздразнения. Предпазва я от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Има защитен фактор  SPF 15, както и защити UVA/ UVB. Дневен крем и фон дьо тен в едно! Какво повече да иска човек?! Да, и този продукт е прекрасен! Личи си, че е професионален, от висок клас. Цветът на фон дьо тена е натурален, слива се отлично с тена на кожата. Средно покривен е за мен, но ми пасва иделано, тъй като няма какво толкова да скривам. Не е мазен и не оставя лъщящи следи, но не е и матов. По някакъв начин е идеалното решение за бърз ежедневен грим - нанасяш го, без да е нужно да се слага друг крем преди самия фон дьо тен. Лесно се разнася с пръсти. Кавах ли, че ухае много цветно, силно и въздействащо, също както и крема, който представих по-горе!


Последният продукт е Sensitive Eye make-up remover - Емулсия за почистване на грим за чувствителни очи
Емулсия за премахване на грим, съвместим със секрецията на очите, намалява риска от раздразнение.
Почиства отлично всякакъв грим, дори и много тежък. Не дразни и не щипе, нанесен дори и на по-чувствителни участъци. Не видях да оставя мазен филм по кожата след използването му, не изсушава кожата! Супер готин продукт! Отново притежава този пленителен аромат като останалите от серията!


0 коментара: