Women's Day Gift Ideas

февруари 23, 2017 Maia Georgieva 0 Comments

Какъв ли би бил най-желаният подарък за една жена?!
Труден въпрос, защото въпреки че съм жена, знам, че на нас угодия няма! Ако получим едно, се цупим, че сме искали друго. А ако получим другото, то вече не представлява интерес за нас и искаме трето! Такива сме си, да - жени :)
Днес съм на осмомартенска вълна. Знам, че има още време до тогава. Но! Колкото и мноого дни да са, ако нямате никаква представа какво ще поднесете на жената до вас, то ще мине толкова бързо. А идеята за подарък още няма да бъде в главата ви.
Днес съм подготвила няколко предложения за пакетче-изненадка :) 

Нека започнем с чифт обувки! Идва пролетта и разбира се желанието ни да се обзаведем с нов чифт токчета вече е неистово. Тази идея е в главата ни и няма да изчезне от там. Докато любимият ни не ни я сбъдне. :)

За да поддържате доброто ни настроние изберете парфюм. В случая Tommy Hilfiger - The girl. Специфичен и доста отличителен! Като Нея! :)

А може би ще й доставите удоволствие с новия обемен филър за устни на PharmaHyaluron или с кремчето, леко като боровинков пудинг Vichy Idealia.


Какво е празникът без вино и бонбони. Да, радваме се на подобна шоколадово-опияняваща наслада! Скоро ще отпия от това френско великолепие. M Rosé - Minuty S.A. Côtes de Provence обещава свежи нотки на праскова и захаросан портокал.


Кой е казал, че джаджите са само за мъже?! Ние жените също имаме нужда от things that do life much easier. Като започнем от леки преносими бтарии в дамската чанта и преминем към мини колонки за настроение навсякъде и по всяко време.

Ако по цял ден разцъквате в Instagram като мен, батерията на телефона е down за отрицателно време. Спасението е ултра леката преносима батерия със симпатичен принт на Canyon. Нося си я в чантата и не се притеснявам за времето, което ще прекарам, ровейки в нета.
Друга интересна джаджа е това кабелче (разбира се в любимото rose-golden), което е съвместимо с Ipod, Iphone, Ipad и като цяло с всички тези "ай" нещица. Можете да го свържете бързо и безпроблемно към всеки един лаптоп, зарядно, външна батерия, за да го заредите или да синхонизирате данни лесно където и да сте.
Иии, стигнахме до нещото, което носи много заряд и настроение. Толкова мини, а вади мега мощен и кристален звук. Това е преносимата мини Bluetooth колонка Canyon CNS-CBTSP2. Нямам търпение да дойде лятото, за да си слушам музичка на плажа. Личи ли си на снимката как свети? Да, сменят се няколко цвята, докато изтрещява от звук :) 

Е, това бяха моите вдъхновяващи идеи за подарък :)

Казах ли нещо за лалето?
Май не.
Едно такова понякога е достатъчно.... :)

0 коментара: